NiagaKit RM500?Tak masuk akal langsung

Niagakit dilancarkan oleh teamflarebiz,yang diterajui oleh labanon dan adly…sy rasakan nak tersembur air diminum ni bila tengok harganya…makk oiii…mahalnya…tetapi dibuat kajian mendalam sebenarnya ianya masih murah jika nak dibandingkan jika kita upah pereka web,domain+hositng sendiri…..dan yg paling penting cepat untuk disiapkan 5 minit je…Aik betul ke ni?Ye limit sahaja anda boleh setup kedai online anda sendiri….Saya berasa amat berbaloi jika kita memiliki niagakit ini dengan harga RM500 dan rasanya tidak merugikan. SO bagi anda yang mempunyai produk untuk dijual diinternet jangan lupa dapatkannya harga RM500 tu hanya untuk 50 pembeli pertama sahaja,lepas tu harga dinaikkan ke RM640….dan jualan dihentikan pada jualan ke 200….

Inginkan produk ini?Klik disini

Berapa yang anda perolehi dari affiliate?

Mungkin ada diantara kita telah pun menyertai program affiliate tetapi masih belum lagi mampu menjana satu sen pun pendapatan dari program affiliate ini..saya telah banyak menyertai program-program affiliate tetapi tidak terlalu serius lebih kepada main-main hehe boleh la pendapatan saya mencapai RM400 sebulan…sekarang tidak ada promosi yang dibuat jadi pendapatan pun 0 la kan..sebabnya kunci utama dalam menjalankan apa-apa program adalah dengan membuat strategi pemasaran yang berkesan anda mungkin mempunyai produk yang agak sederhana kualitinya tetapi dengan strategi pemasaran yang berkesan anda mampu menghasilkan jualan yang berkesan….Terdapat pelbagai kaedah dalam pemasaran affiliate yang anda boleh lakukan dan disini saya fokus kepada penulisan newsletter percuma kepada pengunjung-pengunjung website anda.Untuk tujuan ini anda perlu menulis sesuatu topik yang berkaitan dengan produk yang ingin anda pasarkan dan yang paling penting anda juga harus mempunyai website sendiri disertai dengan pemasangan autoresponder….pemasangan auto responder akan membantu anda membuat follow up kepada pelayan setia newsletter anda dan nasihat saya berikan dahulu input-input percuma kepada pengunjung web anda,tarik minat mereka kemudian setelah itu barulah ditawarkan produk-produk affiliate yang anda rasakan berkualiti dan bermanfaat kepada pengunjung ini…ini merupakan kaedah berkesan dan insyallah mampu menjana pulangan yang baik

Post pertama bulan oktober

Hampir 2 minggu saya tidak menulis diblog ini…mungkin ramai yang tertanya-tanya ke mana saya menghilang..em saya tidak kemana-mana cuma saya mengambil cuti yang panjang untuk berehat menikmati lebaran yang indah ini hehe…..Melihat situasi semasa semakin ramai gusar dengan ekonomi dunia sekarang namun begitu anda tidak perlu risau kerana keadaan ekonomi biasanya berlaku dalam keadaan berputaran dimana ianya akan kembali pulih tetapi mengambil masa juga..jadi apa yang perlu dibuat sekarang?Pertama kita perlu bijak berbelanja.Tumpukan keperluan asas dahulu berbanding keperluan peribadi,menyimpan untuk keperluan di masa hadapan saya sarankan anda simpan di unit trust mengapa ya?dapatkan jawapannya di laporan khas unit trust yang akan diterbitkan November ini……

<!-- nuffnang -->
<script type="text/javascript">
nuffnang_bid = "5bd6874f6e6ae5476d16cbe568de76c5";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://synad2.nuffnang.com.my/j.js"></script>
<!-- nuffnang-->

Link ebook-ebook hebat Download Percuma

Disini saya ingin berkongsi atau meringkaskan link ebook-ebook hebat  yang  boleh didownload percuma…….ini bagi memudahkan pencarian anda disini………….

Ebook percuma:

Pelita Affiliate:Download disini

Buat Duit Cari Duit Internet:Download disini

Rahsia Penggiat Adsense Terbongkar:Download Disini

Panduan Membuka Akaun YSM:Download disini

Vitamin Kekayaan: http://www.ziddu.com/download/1973261/vitaminkejayaan.pdf.html

Seminggu lagi mau raya

Hari ini dah masuk hari ke 23 kita berpuasa dah bermakna kita hanya tinggal seminggu sahaja untuk berhari raya..pasti anda semua sedang sibuk membuat persiapan untuk berhari raya dan pastinya duit anda meluncur laju bagaikan roller coaster menjunam ke tanah…….dan membuatkan jantung anda berdegup kencang……Mungkin ada baiknya dalam membuat persiapan hari raya kita menumpukan kepada persiapan yang sederhana dan cukup menampung keperluan ini bagi mengelakkan kita menepuk dahi ditengah bulan selepas hari raya……..biarlah kita membeli keperluan jangan diikutkan kata nafsu yang inginkan kepuasan sbenar…jangan diamalkan perpatah biar papa asal bergaya tetapi amalkan biar sederhana asalkan kaya…semoga hari raya ini menjadi titik permulaan untuk kita dalam meniti perubahan kepada syawal yang betul2 bermakna dan tidak membebankan………

SELAMAT BERHARI RAYA………..MAAF ZAHIR BATIN

Tips Permulaan Perniagaan Internet

Hari ini sudah masuk hari ke 18 kita berpuasa…Alhamdulillah dengan berkatnya masih lagi kita bernyawa untuk meneruskan kehidupan kita didunia ini untuk terus beribadah kepadanya….Kepada semua pembaca blog mencari rezeki merupkan sesuatu tuntutan dalam agama kita dan semestinya kita diwajibkan mencari yang halal…..Perniagaan internet merupakan satu cabang rezeki yang halal jika kita membuat produk yang menjadi manfaat kepada umat manusia dan ini termasuklah bidang pengembangan ilmu atau pendidikan…mengikut pembacaan saya dalam buku karya Chef Li,dalam buku Jalan Petunjuk Kekayaan “Pak Kiai telah memberikan gambaran bahawa 4 perniagaan yang tidak pernah surut dalam dunia ialah Makanan,Pakaian,Kesihatan dan Pendidikan……..dan jika kita lihat melalui pernigaan internet ini kita mampu menceburi kesemuanya namun nasihat saya pilih lah satu dahulu yang paling anda minat dan mahir sebelum berjaya tumpukan dahulu dengan mempelajari selok belok perniagaan dengan seminar,berforum,membeli ebook..tidak rugi anda mengeluarkan perbelanjaan untuk membeli buku panduan,yuran seminar,cd,kaset kerana ianya akan memberi manfaat kepada anda. Mungkin ada diantara anda kadang-kadang membeli produk-produk kurang kualiti dimana kandungannya amat mengecewakan tetapi sebenarnya ada hikmah disebalik pembelian tersebut kerana ianya mampu memberi pengajaran kepada anda supaya tidak menghasilkan produk sedemikian..Produk-produk kurang kualiti biasanya akan memberi panduan bagaimana untuk menjual kembali produk yang dijual oleh pemilik produk itu…namun ada terdapat kebaikan iaitu anda memperolehi tips-tips promosi yang saya sendiri belajar dari produk-produk kurang kualiti ini…tidak ada salahnya anda membeli seberapa banyak produk seperti ebook,cd,kaset asalkan anda mempraktiskannya……Jangan sesekali bertangguh…mulakan segera setelah anda mendalami teknik yang diajar dalam ebook mahunpun cd atau seminar…ini membolehkan anda melihat kesannya sendiri……

Cd 39 rahsia jana RM300 dari rumah

Karya:Mohd Nizam

Terbitan:Megastrategy enterprises

Saya baru sahaja membelek kandungan yang terdapat dalam CD 39 rahsia jana RM300 dari rumah dan saya merasakan ianya amat berbaloi untuk dimiliki oleh sesiapa sahaja….walaupun harganya agak mahal hampir RM199 ringgit namun ianya amat berbaloi bagi sesiapa yang tercari-cari tentang kaedah yang sesuai dalam mencari produk terbaru sebagai bahan bacaan…….Pendapat peribadi saya ia merupakan produk yang bagus kerana penggunaan bahasa yang mudah dan idea yang praktikal dan tidak terlalu teknikal….jika anda berminat membeli produk ini….saya syorkan anda membeli di website ini..kerana tawarannya hanya RM30 sahaja sehingga 30 september 2008

Hari ke sepuluh berpuasa

Hari ini merupakan hari ke sepuluh kita berpuasa,ini bermakna hampir 1/3 puasa kita telah lalui.

Adakah kita masih di tahap lama atau sudah mula berubah di bulan mulia ini…semoga ramadahan kali ini

sedikit sebanyak mengubah kita menjadi insan yang semakin dekat dengan Allah……….

Buat Duit dan Cari Duit Dengan Internet

Tajuk:Buat Duit dan Cari Duit Dengan Internet

Penulis:Code7 Aka Fahmy

Muka Surat:18

Terbitan:RahsiaEbiz.com

Saya Baru sahaja membaca ebook ini, Penerangannya agak ringkas mengenai 10 cara mencari pendapatan menggunakan internet iaitu

1)Menyertai Affiliate program

2)Jual Produk sendiri

3)Buat kerjasama atau JV

4)Jual ruangan iklan

5)Buat duit dengan contextual advertising(

andsense,yahoo dan pelbagai lagi)

6)Drop Ship

7)Buat Blog

8)Buat Portal atau Forum

9) Auction Site

10)Social Site

Penerangan penulis dengan perkara-perkara ini amat ringkas dan mudah difahami…sesuai untuk semua yang ingin menambah pendapatan secara online

Lamanya……..

Sudah 3 hari saya tidak menulis di blog hehe

Kesibukan dengan rutin harian menyebabkan saya berasa cepat letih dan tidak bertenaga sedikit jadi saya mengambil keputusan untuk berehat seminggu dari menulis ebarang artikel di blog saya hehe…tetapi tidak mengapa saya telah kembali lagi dengan post-post terbaru mulai hari ini…..harap anda enjoy membacanya ya…hehe

Dah seminggu berpuasa….cepatnya masa berlalu……sama-sama lah ambil peluang ramadhan untuk beramal ya………….

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA

« Older entries